Ordulu Balıkçı Moritanya'da Kalbine Yenildi!

Yaşam 01.09.2023 - 01:06, Güncelleme: 01.09.2023 - 01:06 5462+ kez okundu.
 

Ordulu Balıkçı Moritanya'da Kalbine Yenildi!

Moritanya'da seyreden Sinop bandrollü bir balıkçı teknesinde çalışan 43 yaşındaki Mesut Demir, ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Medresönü Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mesut Demir, Moritanya açıklarına açılan Sinop bandıralı balıkçı teknesinde görev yaparken aniden rahatsızlandı. Gemideki ekibin hızla müdahalesine rağmen Ordulu balıkçı hayatını kaybetti. Cenaze namazının Türk balıkçılar tarafından kılınmasının ardından, Mesut Demir'in naaşı başkent Nuakşot'tan uçakla getirilerek İstanbul'a taşınacak. Adli işlemler ve otopsi sonrası genç balıkçının Ordu'nun Medresönü Mahallesi'nde defnedileceği belirtildi.
Moritanya'da seyreden Sinop bandrollü bir balıkçı teknesinde çalışan 43 yaşındaki Mesut Demir, ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Medresönü Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Mesut Demir, Moritanya açıklarına açılan Sinop bandıralı balıkçı teknesinde görev yaparken aniden rahatsızlandı. Gemideki ekibin hızla müdahalesine rağmen Ordulu balıkçı hayatını kaybetti.

Cenaze namazının Türk balıkçılar tarafından kılınmasının ardından, Mesut Demir'in naaşı başkent Nuakşot'tan uçakla getirilerek İstanbul'a taşınacak. Adli işlemler ve otopsi sonrası genç balıkçının Ordu'nun Medresönü Mahallesi'nde defnedileceği belirtildi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.