ORDU'YU BAŞBAKAN'IN DEVRALDIĞI İSTANBUL'A BENZETTİ

Siyaset 28.02.2014 - 21:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4121+ kez okundu.
 

ORDU'YU BAŞBAKAN'IN DEVRALDIĞI İSTANBUL'A BENZETTİ

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın devraldığı İstanbul neyse, 30 Mart tarihinde Ordu Belediyesi'nin devredileceği hal de böyle. Ordu'nun çöpü, yolu ve suyu sorun olarak karşımızda duruyor” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, TOKİ sakinleriyle buluştu. TOKİ Toplantı Salonu önünde davul zurna ve meşalelerle karşılanan Yılmaz, “Enver Yılmaz, Ordu Sensiz Olmaz” tezahüratlarıyla salona girdi. Burada TOKİ sakinlerine seslenen Yılmaz'ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. TOKİ BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ  Her zaman TOKİ sakinlerinin yanında olduklarını belirten Yılmaz, “TOKİ bizim Ordu'da yaptığımız yatırımlarda ilk göz ağrımızdan birisidir. Sizin bütün sorunlarınız bizim sorunumuz. Site yönetimiyle birlikte koordineli olarak çalışıp, sorunlarınızı çözeceğiz. Temeli atılırken de buradaydık, sizlere konforlu halde teslim ederken de burada olacağız” diye konuştu. ALTINORDU 1994 YILINDAKİ İSTANBUL'U HATIRLATIYOR Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında devraldığı İstanbul'la, bugünkü Altınordu arasında bir fark olmadığının altını çizen Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partili bir belediye denildiğinde 1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u devraldığı zaman akla gelir. Çöpü, yolu, suyu sorun olan bir yer. Nereyi hatırlatıyor? 1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın devraldığı İstanbul neyse, 30 Mart tarihinde Ordu Belediyesi'nin devredileceği hal de böyle” şeklinde konuştu. HERKES BİRLİĞİMİZİ TAKDİR ETSİN AK Parti'nin denize dolgu havalimanı yaparken, CHP'li belediyenin ise denizi çöple doldurduğunu belirten Yılmaz, “Biz 21. yüzyılda yaşıyoruz. Hemen yan tarafımızda dünyanın ikinci dolgu olarak inşa edilen Türkiye'nin prestij projelerinden birisi Ordu Giresun Havalimanı inşa ediliyor. Bunu AK Parti Hükümeti yapıyor. Biz denizi doldurmak suretiyle havaalanı yapıyoruz. CHP'li belediye de denize çöp döküyor. Bizim onlarla ayrılığımız bu kadar net ve berrak. Biz site yönetimimizdeki arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Öncelikli sorunlarını çözmekl bizim görevimiz. Yolu yapmak belediyenin göreviydi. İnşallah bunları biz yapacağız. 30 Mart tarihinde bize öyle bir destek verin ki herkes bu birlikteliğimizi takdir etsin. Misafir olduk evinizi gönlünüzü bize açtınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. TEKİNTAŞ: BURAYI CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş ise, “Hedeflediğimiz şey AK Parti ve sayın başbakanımızdan aldığımız güçle, bu güzel ilçemizin konutlarının bulunduğu bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmektir. Doğalgaz sorunuyla ilgili site yönetiminin raporunun ardından gelecek kışta buranın doğalgaz problemini çözeceğiz” diye konuştu. 
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın devraldığı İstanbul neyse, 30 Mart tarihinde Ordu Belediyesi'nin devredileceği hal de böyle. Ordu'nun çöpü, yolu ve suyu sorun olarak karşımızda duruyor” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, TOKİ sakinleriyle buluştu. TOKİ Toplantı Salonu önünde davul zurna ve meşalelerle karşılanan Yılmaz, “Enver Yılmaz, Ordu Sensiz Olmaz” tezahüratlarıyla salona girdi. Burada TOKİ sakinlerine seslenen Yılmaz'ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi.

TOKİ BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ 

Her zaman TOKİ sakinlerinin yanında olduklarını belirten Yılmaz, “TOKİ bizim Ordu'da yaptığımız yatırımlarda ilk göz ağrımızdan birisidir. Sizin bütün sorunlarınız bizim sorunumuz. Site yönetimiyle birlikte koordineli olarak çalışıp, sorunlarınızı çözeceğiz. Temeli atılırken de buradaydık, sizlere konforlu halde teslim ederken de burada olacağız” diye konuştu.

ALTINORDU 1994 YILINDAKİ İSTANBUL'U HATIRLATIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında devraldığı İstanbul'la, bugünkü Altınordu arasında bir fark olmadığının altını çizen Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partili bir belediye denildiğinde 1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u devraldığı zaman akla gelir. Çöpü, yolu, suyu sorun olan bir yer. Nereyi hatırlatıyor? 1994 yılında Tayyip Erdoğan'ın devraldığı İstanbul neyse, 30 Mart tarihinde Ordu Belediyesi'nin devredileceği hal de böyle” şeklinde konuştu.

HERKES BİRLİĞİMİZİ TAKDİR ETSİN

AK Parti'nin denize dolgu havalimanı yaparken, CHP'li belediyenin ise denizi çöple doldurduğunu belirten Yılmaz, “Biz 21. yüzyılda yaşıyoruz. Hemen yan tarafımızda dünyanın ikinci dolgu olarak inşa edilen Türkiye'nin prestij projelerinden birisi Ordu Giresun Havalimanı inşa ediliyor. Bunu AK Parti Hükümeti yapıyor. Biz denizi doldurmak suretiyle havaalanı yapıyoruz. CHP'li belediye de denize çöp döküyor. Bizim onlarla ayrılığımız bu kadar net ve berrak. Biz site yönetimimizdeki arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Öncelikli sorunlarını çözmekl bizim görevimiz. Yolu yapmak belediyenin göreviydi. İnşallah bunları biz yapacağız. 30 Mart tarihinde bize öyle bir destek verin ki herkes bu birlikteliğimizi takdir etsin. Misafir olduk evinizi gönlünüzü bize açtınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

TEKİNTAŞ: BURAYI CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Engin Tekintaş ise, “Hedeflediğimiz şey AK Parti ve sayın başbakanımızdan aldığımız güçle, bu güzel ilçemizin konutlarının bulunduğu bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmektir. Doğalgaz sorunuyla ilgili site yönetiminin raporunun ardından gelecek kışta buranın doğalgaz problemini çözeceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.