ORMEK KURSİYERLERİNDEN TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ

Sanat 30.04.2018 - 07:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3486+ kez okundu.
 

ORMEK KURSİYERLERİNDEN TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ

Meslek ve sanat eğitimine öncülük ederek vatandaşların sanatın birçok dalıyla ilgili yeteneklerini ortaya çıkarıp, hobilerini geliştiren ve mesleki anlamda iş istihdamlarına yönelik önemli bir referans olan ORMEK, yıl sonu faaliyetlerine devam ediyor.

Açılan kurslara katılarak kişisel, kültürel ve sanatsal becerilerini geliştirmeye yönelik eğitim alan kursiyerler hünerlerini sergilemeye devam ediyor. ORMEK bünyesinde öğrenim gören kursiyerlerden oluşan tasavvuf musikisi korosu, verdiği konserle dinleyenlerin beğenisini kazandı. Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve birçok ilahinin seslendirildiği tasavvuf musikisi konserine katılan dinleyiciler, birbirinden güzel 20 eser dinledi. Şef Şevki Demir yönetimindeki konserde Neyzen olarak İsmail Gül, Aytaç Tonyalı, Bahri Aktaş, Cabir Özata, Fikri Özdemir, Özlem Şen, Esra Sezer, Bilge Canan Coşar ve Esra Sezer, Sazlarda ise udda Fatih Yılmaz, kanunda Evrim Büyük, rebabda Umut Doğançay, kemanda Mine Özçelik ve ritimde ise Muhammed Emin ile Nuray Sezer yer aldı. Konser sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürü Zabit Yön, Koro Şefi Şevki Demir’e ve koroya çiçek takdiminde bulunarak teşekkür etti.
Meslek ve sanat eğitimine öncülük ederek vatandaşların sanatın birçok dalıyla ilgili yeteneklerini ortaya çıkarıp, hobilerini geliştiren ve mesleki anlamda iş istihdamlarına yönelik önemli bir referans olan ORMEK, yıl sonu faaliyetlerine devam ediyor.

Açılan kurslara katılarak kişisel, kültürel ve sanatsal becerilerini geliştirmeye yönelik eğitim alan kursiyerler hünerlerini sergilemeye devam ediyor. ORMEK bünyesinde öğrenim gören kursiyerlerden oluşan tasavvuf musikisi korosu, verdiği konserle dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve birçok ilahinin seslendirildiği tasavvuf musikisi konserine katılan dinleyiciler, birbirinden güzel 20 eser dinledi.

Şef Şevki Demir yönetimindeki konserde Neyzen olarak İsmail Gül, Aytaç Tonyalı, Bahri Aktaş, Cabir Özata, Fikri Özdemir, Özlem Şen, Esra Sezer, Bilge Canan Coşar ve Esra Sezer, Sazlarda ise udda Fatih Yılmaz, kanunda Evrim Büyük, rebabda Umut Doğançay, kemanda Mine Özçelik ve ritimde ise Muhammed Emin ile Nuray Sezer yer aldı.

Konser sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürü Zabit Yön, Koro Şefi Şevki Demir’e ve koroya çiçek takdiminde bulunarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.