UĞUR GÜMÜŞ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 22.11.2023 - 09:00, Güncelleme: 22.11.2023 - 09:00 1846+ kez okundu.
 

UĞUR GÜMÜŞ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti’de daha önce Merkez İlçe Başkan olarak görev alan Uğur Gümüş Altınordu Belediye Başkan aday adayı oldu.

AK Parti’de daha önce Merkez İlçe Başkan olarak görev alan Uğur Gümüş Altınordu Belediye Başkan aday adayı oldu. Gümüş, Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olmuştu. Ordu’da esnaflık yapan ve eğitimci olan Uğur Gümüş, Altınordu Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel’e teslim etti. 
AK Parti’de daha önce Merkez İlçe Başkan olarak görev alan Uğur Gümüş Altınordu Belediye Başkan aday adayı oldu.

AK Parti’de daha önce Merkez İlçe Başkan olarak görev alan Uğur Gümüş Altınordu Belediye Başkan aday adayı oldu. Gümüş, Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olmuştu.
Ordu’da esnaflık yapan ve eğitimci olan Uğur Gümüş, Altınordu Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel’e teslim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.