Yangın korkuttu!

Gündem 20.02.2024 - 21:51, Güncelleme: 20.02.2024 - 21:51 2206+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu!

Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yangın meydana geldi.

Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda  yangın meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre 20 Şubat  gecesi Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu kapalı bölümde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sonrası olay yerine Ordu Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken ve dumandan  etkilenenlerin olduğu ve tedavi altına alındıkları belirtildi. Dumandan etkilenenlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yangın meydana geldi.

Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda  yangın meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre 20 Şubat  gecesi Ünye M-Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu kapalı bölümde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sonrası olay yerine Ordu Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken ve dumandan  etkilenenlerin olduğu ve tedavi altına alındıkları belirtildi. Dumandan etkilenenlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.